Mobiel frezen – Frezen op locatie

De Wiel Services World Wide On Site Machining heeft zich de afgelopen 40 jaar gespecialiseerd in mobiel (on-site) frezen op locatie. Met onze mobiele freesmachines zijn wij in staat om freeswerkzaamheden bij u op locatie uit te voeren. Bijvoorbeeld: Frezen van vlakken tot een lengte van 40.000mm in één opspanning, spiebaanfrezen en kamerfrezen. Met onze flexibel gedreven en professionele engineers komen wij samen met u in de meeste gevallen tot een oplossing. Wij voeren onze werkzaamheden wereldwijd uit. Op wens van de klant kunnen onze on site machines op diverse manieren worden vervoerd. Over de weg, over het water, of door de lucht.

Recent  hebben  wij  weer  een  update  uitgevoerd  aan  de  DWS4000.  De  DWS4000  kan tot een lengte van 40 meter en een breedte van 1.000mm frezen. De DWS4000 is uitgevoerd met 4 geleide-supports voor de frees body. De freeskop kan in diverse posities afgesteld worden: Horizontaal, verticaal, en boven het hoofd. De vraag naar mobiel frezen op locatie neemt steeds meer toe. Om onze klanten goed en snel van dienst te kunnen zijn, zoeken wij altijd weer samen met u naar de voor u meest ideale oplossing.

Dat houdt in: Een goede kwaliteit, een vlotte doorlooptijd, en een evenredige prijs verhouding.

Op dit moment is de DWS4000 uitgebreid naar mobiel portaal frezen. Wij kunnen nu mobiel vlakken frezen van 10 meter bij 3 meter.

De  afgelopen  jaren  hebben  wij  gewerkt  aan de DWS4000PRO de DWS2000, en de DWS1000. Deze machines zijn gebaseerd op hetzelfde concept als de DWS4000 en kan in lengten en breedten worden uitgebreid naar een onbepaalde lengten en een breedte van 3.000mm.

Op onze mobiele freesmachine DWS4000 zijn 3 patenten gevestigd.

Kortom, wij blijven in beweging en proberen altijd naar de wens van de klant te luisteren en te handelen.

Uw vraag is onze zorg! 

De Wiel Services World Wide On Site Machining

Terugbelverzoek achterlaten