On Site Machining

Specialist in on site machining

De Wiel Services is al ruim 40 jaar wereldwijd actief in on site machining en gevestigd in Spijk nabij Gorinchem. De Wiel Services is door vakmanschap en veel passie gegroeid tot een gedegen onderneming. De Wiel Services heeft meer dan 250 jaar expertise en vakmanschap in huis. Wij zijn uniek in onze dienstverlening. Met onze on site machining machines zijn wij wereldwijd inzetbaar. On site machining werkzaamheden worden veelal toegepast wanneer producten te groot zijn om in een machinefabriek te bewerken zoals schepen, kranen, bruggen, sluisdeuren, en grote constructies.

Naast de vele projecten in Nederland zijn wij betrokken bij diverse projecten over de gehele wereld, waaronder: Singapore, Vietnam, China, Dubai, Venezuela, Amerika, Malawi, Israel, Spanje, Duitsland en Zweden. De Wiel Services voelt zich thuis in alle windstreken, en is in staat overal ter wereld kwaliteit te leveren in samenwerking met de klant.

Een passende oplossing voor verspanen

De Wiel Services is gespecialiseerd in on site machining ook wel mobiel verspanen of verspanen op locatie genoemd. Of het nu gaat om mobiel kotteren, mobiel frezen, mobiel draaien, mobiel boren, mobiel tappen mobiel, mobiel ruimen, of mobiel honen. De Wiel Services heeft in de meeste gevallen een passende oplossing. Wij hebben een breed scala aan on site machines. Met ons ruime equipment zijn wij in staat uw vraag in bijna alle gevallen op te lossen. Daarnaast bieden we training, advies en bouwbegeleiding voor verspaning.

Kortom, wij blijven in beweging en proberen altijd naar de wens van de klant te luisteren en te handelen. Ook uitdagende klussen welke niet geheel standaard zijn gaan we niet uit de weg. Uw vraag is onze uitdaging!

Loopt u in de praktijk tegen een probleem aan? Wellicht kunnen wij u van dienst zijn. Bel of mail geheel vrijblijvend voor info of advies en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De Wiel Services World Wide On Site Machining